Nieuws

Afsprakennota voor leerlingen - nieuw schoolreglement 

De afsprakennota voor het nieuwe schooljaar werd gepubliceerd. Ook het schoolreglement 2014-2015, met o.a. de nieuwe bijdrageregeling, is te lezen via de rubriek "Beleid". 

Vernieuwbouw 

De werken aan gebouw D - de vernieuwbouw - zitten in een laatste fase. Binnenkort hebben we meerdere nieuwe, zeer ruime en modern ingerichte lokalen! Er is een nieuw lokaal voor de richting Audiovisuele Vorming, een echte techniekklas, een nieuwe eetruimte, een open leercentrum, ...  

Smartschool voor ouders 

Ouders kunnen op vraag een co-account én een gratis opleiding voor Smartschool krijgen. Zo kunnen ze beter communiceren met het personeel en de resultaten van hun kind dagelijks volgen. Contacteer de school voor meer informatie.  

Successen in onze artistieke afdelingen

Er werd weer heel wat succes geoogst in onze artistieke afdelingen: het Mixtus Festival, het Internationaal Fotografisch Experiment met Monumenten, de dansvoorstelling "Streetnoise", e.a.
U leest en ziet er alles over via de link "Kunstafdelingen".

Primeur!  Onze leerlingen mee op wetenschapsboot Belgica

Leerlingen van de wetenschappelijke richtingen kenden een primeur! Ze mochten als eersten uit een Vlaamse school, samen met wetenschappers van een school uit Vielsalm, mee aan boord van het wetenschapsschip de "Belgica". Ze gingen de Noordzee op om wetenschappelijke proeven uit te voeren!  Klik hier voor een reportage van "brusselnieuws.be". Foto's in ons fotoalbum!
Lees hier ook een artikel in het magazine HELEMAAL GO!

Bezoek aan CERN

Dhr. Lathouwers, leraar wetenschappen KAA, kreeg de unieke kans om een bezoek te mogen brengen aan CERN! Een ware eer is dat. Lees hier zijn verslag.