Nieuws

Inschrijvingen - start nieuw schooljaar

Inschrijven kan nog tot en met 3 juli en vanaf 17 augustus.
Reeds gepubliceerd: verloop eerste schooldag (startpagina), nieuw schoolreglement, leerlingenkalender en activiteitenkalender!

Weer een prijs!

De jury van de serviceclub Rotary verkoos een foto van Sarrah Bynens (5 FOTO) wegens "creatief en origineel". Sarrah mag haar prijs weldra in ontvangst nemen tijdens een proclamatie.

Brussel Deze Week heeft het over onze nieuwe lokalen! 

Gebouw D - onze vernieuwbouw - is in gebruik! Er zijn nieuwe ateliers voor onze kunstafdelingen, een nieuw lokaal Audiovisuele Vorming, een echte techniekklas, ...  Lees hier het artikel uit Brussel Deze Week.

Proficiat! 

Hierbij willen we graag Jessica Keci Rivera (6VBK) feliciteren. Zij is namelijk één van de laureaten op Brussels niveau van een wedstrijd in het kader van 'Internationaal Fotografisch Experiment met Monumenten'. Eén van haar foto's is geselecteerd. De prijsuitreiking volgt en de foto zal tentoongesteld worden in de Sint-Gorikshallen.

In de prijzen op Kunstbende!

Gerty Pauwels (3 BAK) heeft de eerste prijs behaald in de categorie Beeldend op Kunstbende. Zij gaat door naar de finale in Kortrijk.
Ook onze jongste kunstenaars van 1 Artistieke Vorming namen deel. "Mijnheer Bouzrouti" (artiestennaam) werd derde in Beeldend; Jasmine en Anaïs behaalden de tweede prijs in de categorie Mode met hun project "Just Nice: Fire and Ice". 
Foto's in ons fotoalbum. Hier een video van Brusselnieuws.be (Jasmine en Anaïs).

Project "Brede school" 

In het kader van "Brede school" organiseerden we samen met basisschool NELLIE MELBA het project "Rollen van het lachen". Op donderdag 29 januari stelden onze leerlingen van 1A dit voor aan de leerlingen van het 2de en het 3de leerjaar. Ze toonden een staaltje van hun taalvaardigheid Nederlands aan de hand van een aantal goed vertelde grapjes. Deze grapjes worden in beeld gebracht en tentoongesteld tijdens de jeugdboekenweek in de gemeentelijke bibliotheek van Anderlecht. Foto's in ons fotoalbum!

Bericht aan de ouders ! 

Alle ouders krijgen een account voor Smartschool:  een online puntenboek en agenda, gemakkelijk mailen met de directeur en de leraars, opvolging van afwezigheden, ...  Het kan allemaal! 
Nog geen login? Contacteer de klastitularis voor meer informatie!