Nieuws

Eerste schooldag - nieuwe documenten

Reeds gepubliceerd: verloop eerste schooldag (startpagina), nieuw schoolreglement, leerlingenkalender en activiteitenkalender!

Inschrijvingen

De school is weer open op 17 augustus. Vanaf dan kan u nog inschrijven.

Succes na het KAA

Ex-leerlinge Marine De Clerck (WeWi 2012) behaalde begin juli haar diploma van Bachelor in de Fysica en Sterrenkunde met GROOTSTE ONDERSCHEIDING!
Komende twee jaar vervolledigt ze haar Masteropleiding aan de VUB binnen de Minor Research en kiest ze waarschijnlijk voor theoretische fysica en kosmologie. Wij wensen haar van harte proficiat en veel succes met de verdere studies. 
Ook aan alle andere oud-leerlingen in het hoger onderwijs!


Bericht aan de ouders ! 

Alle ouders krijgen een account voor Smartschool:  een online puntenboek en agenda, gemakkelijk mailen met de directeur en de leraars, opvolging van afwezigheden, ...  Het kan allemaal! 
Nog geen login? Contacteer de klastitularis voor meer informatie!  


Het KAA in het nieuws

Onze school kwam afgelopen schooljaar weer meermaals in het nieuws. "Brussel Deze Week" had het over onze nieuwe lokalen en ateliers voor onze kunstafdelingen, op de VRT waren we te zien op de "Kookmet", de jury van de serviceclub Rotary verkoos een werk van een leerling wegens bijzonder "creatief en origineel", aandacht via "Kunstbende", het "Internationaal Fotografisch Experiment met Monumenten", e.a.