Nieuws

Inschrijvingen - start schooljaar - nieuw schoolreglement

Inschrijven voor de 2de en 3de graad kan nog vanaf 18 augustus. Onze eerste graad is volzet.
Het nieuwe schooljaar start voor de eerstejaars op maandag 1 september om 8u10. De andere klassen worden tegen 9u verwacht.
Het schoolreglement 2014-2015, met o.a. de nieuwe bijdrageregeling, is te lezen via de rubrieken "Praktisch" en "Beleid".

Successen in onze artistieke afdelingen

Afgelopen schooljaar werd er weer heel wat succes geoogst in onze artistieke afdelingen: het Mixtus Festival, het Internationaal Fotografisch Experiment met Monumenten, de dansvoorstelling "Streetnoise", e.a.
U leest en ziet er alles over via de link "Kunstafdelingen".

Primeur!  Onze leerlingen mee op wetenschapsboot Belgica

De leerlingen van de wetenschappelijke richtingen uit het 5de jaar kenden een primeur. Ze mochten als eersten uit een Vlaamse school, samen met wetenschappers van een school uit Vielsalm, mee aan boord van het wetenschapsschip de "Belgica". Ze gingen de Noordzee op om wetenschappelijke proeven uit te voeren!  Klik hier voor een reportage van "brusselnieuws.be". Foto's in ons fotoalbum!
Lees hier ook een artikel in het magazine HELEMAAL GO!

Bezoek aan CERN

Dhr. Lathouwers, leraar wetenschappen KAA, kreeg de unieke kans om een bezoek te mogen brengen aan CERN! Een ware eer is dat. Lees hier zijn verslag. 

Vernieuwbouw 

Goed nieuws! De werken aan gebouw D - de vernieuwbouw - zijn in januari herstart. We kijken alvast uit naar onze nieuwe refter, de polyvalente ruimte, de nieuwe ateliers voor de kunstafdelingen, ...  Klik hier voor een beeld.

Smartschool voor ouders 

Ouders kunnen op vraag een co-account én een gratis opleiding voor Smartschool krijgen. Zo kunnen ze beter communiceren met het personeel en de resultaten van hun kind dagelijks volgen. Contacteer de school voor meer informatie.