Nieuws

Bruno De Lille interviewt de directeur en leerlingencoach

N.a.v. de start van het nieuwe schooljaar interviewde Bruno De Lille onze directeur en leerlingencoach. Lees hier wat ze te vertellen hadden!

Vlaams minister-president Bourgeois bezoekt onze school 

Op 1 september kwam Vlaams minister-president Geert Bourgeois naar onze school. Mét een luisterend oor voor de wensen, vragen en opmerkingen van al onze leerlingen. Het Atheneum Anderlecht werd uitermate representatief bevonden voor dit onderzoek. Weerom een mooie eer voor onze leerlingen! Lees het persbericht en bekijk foto's in ons fotoalbum.

Bericht aan de ouders ! 

Alle ouders krijgen een account voor Smartschool:  een online puntenboek en agenda, gemakkelijk mailen met de directeur en de leraars, opvolging van afwezigheden, ...  Het kan allemaal! 
Nog geen login? Contacteer de klastitularis voor meer informatie!  

Boodschap van onze oud-leerling Vincent Kompany  

Onze directeur en de leerlingencoach hadden het met oud-leerling "wereldster" Vincent Kompany over zijn project "BX". Vincent gaf een mooie boodschap mee voor alle leerlingen van onze school! Lees ze hier.

GO! Atheneum Anderlecht

U merkt het: de term "Koninklijk" verdwijnt (geleidelijk) uit onze naam. Binnenkort onthullen we ook een nieuw logo! Ons websiteadres www.kaa.vgc.be blijft voorlopig nog hetzelfde.

Succes na het atheneum

Dat je met een diploma van onze school vlot kan voortstuderen, hebben al meerdere oud-leerlingen bewezen! Lees enkele succesverhalen op onze Facebookpagina!

Het Atheneum Anderlecht in het nieuws

Onze school kwam afgelopen schooljaar weer meermaals in het nieuws. "Brussel Deze Week" had het over onze nieuwe lokalen en ateliers voor onze kunstafdelingen, op de VRT waren we te zien op de "Kookmet", de jury van de serviceclub Rotary verkoos een werk van een leerling wegens bijzonder "creatief en origineel", aandacht via "Kunstbende", het "Internationaal Fotografisch Experiment met Monumenten", e.a.