Nieuws

Positieve start 

Na onze goede doorlichting van vorig schooljaar, is ook dit schooljaar goed gestart. 
We zijn bovendien heel terecht fier over onze leerlingen. Goede afspraken, maken goede vrienden. Deze boodschap wordt blijkbaar heel goed begrepen door hen! 

Bericht aan de ouders ! 

Alle ouders krijgen een account voor Smartschool:  een online puntenboek en agenda, gemakkelijk mailen met de directeur en de leraars, opvolging van afwezigheden, ...  Het kan allemaal! 
Nog geen login? Contacteer de klastitularis voor meer informatie!  

Nieuwe lokalen 

De werken aan gebouw D - onze vernieuwbouw - zijn achter de rug! 
Nog even wachten op het meubilair en dan hebben we meerdere nieuwe, zeer ruime en modern ingerichte lokalen! Er is een nieuw lokaal voor de richting Audiovisuele Vorming, een echte techniekklas, een polyvalente ruimte, een open leercentrum, ...  

Successen in onze artistieke afdelingen

Er werd weer heel wat succes geoogst in onze artistieke afdelingen: het Mixtus Festival, het Internationaal Fotografisch Experiment met Monumenten, de dansvoorstelling "Streetnoise", e.a.
U leest en ziet er alles over via de link "Kunstafdelingen".

Primeur!  Onze leerlingen mee op wetenschapsboot Belgica

Leerlingen van de wetenschappelijke richtingen kenden een primeur! Ze mochten als eersten uit een Vlaamse school, samen met wetenschappers van een school uit Vielsalm, mee aan boord van het wetenschapsschip de "Belgica". Ze gingen de Noordzee op om wetenschappelijke proeven uit te voeren!  Klik hier voor een reportage van "brusselnieuws.be". Foto's in ons fotoalbum!
Lees hier ook een artikel in het magazine HELEMAAL GO!